Φυσικό Αέριο για

Ελάτε στην Protergia!

Family together in kitchen

Double Max

Διπλή ενέργεια και κερδίζεις περισσότερο!

Συνδύασε ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο με έκπτωση 45% στην ηλεκτρική ενέργεια στους συνεπείς πελάτες και 35% έκπτωση στο φυσικό αέριο για 2 ολόκληρα χρόνια!  
 
Το Protergia Double Energy MAX απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με αυτόνομη σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη, καθώς και με νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Protergia στο ίδιο ΑΦΜ.
  • Ηλεκτρική Ενέργεια: Προωθητική Ενέργεια «Οικιακό/Οικιακό Ν – MAX 45», με 45% έκπτωση στις μοναδιαίες τιμές της ενέργειας ημέρας και 45% έκπτωση στις μοναδιαίες τιμές της ενέργειας νύχτας, του βασικού τιμολογίου της Protergia, με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού σας για 2 χρόνια και χρέωση παγίου 2,60€/μήνα.
  • Φυσικό Αέριο: Προωθητική Ενέργεια «Φυσικό Αέριο Οικιακό Αυτόνομο MAX», με 35% έκπτωση στη μοναδιαία τιμή προμήθειας φυσικού αερίου & πάγιο 3,5€/μήνα.
  • Οι χρεώσεις και οι εκπτώσεις αφορούν στις μοναδιαίες τιμές του ανταγωνιστικού σκέλους του τιμολογίου και στην Ηλεκτρική Ενέργεια και στο Φυσικό Αέριο, εφόσον δεν ενεργοποιηθεί το δικαίωμα του προμηθευτή για εφαρμογή όρων αναπροσαρμογής των χρεώσεων στην Ηλεκτρική Ενέργεια. Δείτε περισσότερα εδώ

Ανταγωνιστικές Χρεώσεις:

Πάγιο (€/μήνα) Τιμή προμήθειας φυσικού αερίου (€/KWh)


Οικιακό Αυτόνομο


3,50
Τύπος υπολογισμού τιμής προμήθειας φυσικού αερίου σε €/kWh = [ Οριστική Μοναδιαία Τιμή εκκίνησης Ετήσιας Δημοπρασίας ΔΕΠΑ του έτους που αφορά η περίοδος κατανάλωσης σε $/kWh ] / [ «Ισοτιμία Αναφοράς Δολαρίου ΗΠΑ – Ευρώ», όπως αυτή ανακοινώνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την 10η ημερολογιακή ημέρα του επόμενου μήνα από το μήνα κατανάλωσης ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, εφόσον η πρώτη είναι αργία ] + [0,0106€/kWh]
Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%.

Συχνές ερωτήσεις

Διάβασε εδώ τις πιο συχνές ερωτήσεις/απορίες των πελατών μας!

Περισσοτερα

myProtergia

Ο έξυπνος τρόπος για να πάρετε τη διαχείριση της κατανάλωσης στα δικά σας χέρια!

Περισσοτερα

Τρόποι πληρωμής

Μάθετε τους τρόπους πληρωμής που σας εξυπηρετεί για την εξόφληση του λογαριασμού σας!

Περισσοτερα

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Οι Συνεργάτες μας:

Scroll to Top